Insolventie en Ondernemingsrecht in Myanmar of toch maar Nepal (zie cursus Vreemdelingenrecht)?

Reis datum

t/m

04-11-2021

14-11-2021

Cursus datum

t/m

06-11-2021

09-11-2021

16

2950

Prijs cursus:

Inleiding

Van zaterdag 6  tot en met dinsdag 9 november 2021 vindt een cursus arbeidsrecht en ondernemingsrecht plaats in Myanmar, waarbij u 16 punten kunt behalen in het kader van de Verordening op de Advocatuur.

De cursus wordt gegeven door de hoogleraren Michael Veder en Guus Heerma van Voss. 

De gehele reisduur zal zijn van donderdag 4 tot en met zondag 14 november 2021.

De vlucht zal altijd een tussenstop hebben en worden uitgevoerd door EVA Air uit Taiwan of Emirates of Thai.

KLM vliegt ook op Yangon, maar de verbinding/prijs is minder. 

De eerste 3 dagen zal worden verbleven in Yangon, in het Chatrium hotel.

Daarna met het vliegtuig naar Pindaya, voor 1 nacht in het Conqueror Resort, en vervolgens met de bus naar Inle Lake, met een verblijf van 2 nachten in het Inle Resort.

Op donderdagochtend de vlucht naar Bagan, met verblijf in Hotel@Tharabate Gate.

Op vrijdagochtend bestaat er de mogelijkheid om in Bagan een ballonvlucht te maken (kosten $ 275.-). Later die dag wordt teruggevlogen naar Yangon voor de laatste nacht in Myanmar en zondagochtend weer terug op Schiphol.

De kosten op basis van een economy ticket, 2-p kamer l/o, transfers met bus en vliegtuig (3 x), excursies en de helft van de overige maaltijden, bedragen € 2.950,- voor de cursist en € 2.500,- voor de partner.

De toeslag voor een 1-p kamer is € 340,-.

De toeslag economy confort, indien mogelijk, en business-class op aanvraag. De prijs van het ticket zou tzt iets hoger kunnen liggen.

Cursus Inhoud

De cursus wordt verzorgd door  de hoogleraren Michael Veder en Guus Heerma van Voss. De cursus richt zich op belangrijke onderwerpen en actualiteiten in het commerciële privaatrecht, vooral op het terrein van het ondernemingsrecht, contractenrecht en insolventierecht en het arbeidsrecht. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de invloed van de coronapandemie op commerciële rechtsverhoudingen.


Programma

1 Donderdag 4 november uur vertrek vanaf Schiphol, met EVA Air uit Taiwan of Emirates of Thai of mogelijk de KLM naar Yangon, aankomst op

2 Vrijdag 5 inchecken in hotel Chatrium voor 3nachten, relaxen en om 18.00 uur borrel en snacks.

3 Zaterdag 6 om 8.30 – 13.00 cursus (4 uur), na de lunch een fietstour door de stad en diner op eigen gelegenheid.

4 Zondag 7 om 8.30 – 16.15 cursus (6 uur) met lunch en eigen vrije tijd na de cursus, diner op eigen gelegenheid.

5 Maandag 8 om 8.30 uur cursus tot 13.00 (4 uur), lunch op eigen gelegenheid, en in de namiddag verzamelen voor de vlucht naar Heho, transfer naar en 1 overnachting in het Conqueror Resort in Pintaya.

6 Dinsdag 9 om 8.30 uur cursus tot 10.45 (2 uur), lunch, bezoek van de grot met de 8.094 Buddha beelden in Pintaya en aansluitend met de bus naar Inle Lake met verblijf in het Inle Resort voor 2 nachten

7 Woensdag 10 boottocht op het meer van Inle Lake

8 Donderdag 11 in de ochtend de vlucht naar Pagan met bezoek aan de 3000 tempels en verblijf aldaar voor 1 nacht in the Hotel@Tharaban Gate.

9 Vrijdag 12 voor wie wil is er de mogelijkheid om in alle vroegte een ballontocht te maken en in de loop van de dag terug naar Yangon, nog 1

nacht in Chatrium

10 Zaterdag 13 in de loop van de dag vertrek naar de luchthaven van Yangon en op

11 Zondag 14 november weer terug op Schiphol!

Tijdens de cursus is er een nader in te vullen partnerprogramma

Cursus punten

Voor het volgen van deze cursus worden, ingevolge de Verordening op de Advocatuur, maximaal 16 punten toegekend, aan de hand van de door u getekende presentielijst.

Voor vertrek wordt het cursusmateriaal per mail toegezonden.

Binnen 4 weken na terugkomst kunt u het, door de NOvA erkende, certificaat tegemoet zien, met daarop vermeld het aantal PO-punten dat u heeft behaald.

Docenten

Prof. mr Michael Veder

Prof. mr Michael Veder Vice-decaan onderzoek - Faculteitsbestuur

Hoogleraar - Vaksectie Burgerlijk Recht

Leeropdracht: Burgerlijk recht, in het bijzonder het insolventierecht

Prof. Guus Heerma van Voss

Guus Heerma van Voss is sinds 1997 hoogleraar sociaal recht aan de Universiteit Leiden. Heerma van Voss studeerde Nederlands recht en promoveerde aan de Universiteit Utrecht. Hij doceerde aan de universiteiten van Tilburg en Maastricht en was werkzaam als raadadviseur bij de Directie Wetgeving van het Ministerie van Justitie en als consulent en hoogleraar Europees Arbeidsrecht aan de Universiteit Maastricht. |  

Naast zijn functie is hij sinds 1 april 2012 tevens als staatsraad verbonden aan de Afdeling advisering van de Raad van State. Als gevolg daarvan werkt hij op maandag tot en met woensdag als regel in Den Haag en op donderdagen en vrijdagen als regel bij de Universiteit Leiden.  

Heerma van Voss is daarnaast onder meer rechter-plaatsvervanger Gerechtshof 's-Gravenhage, plv. lid van de Advies- en Arbitragecommissie Arbeidsverhoudingen bij de overheid, co-organisator van het European Labour Law Network, redacteur van de European Labour Law Journal, annotator bij de Nederlandse Jurisprudentie en bewerker van deel 7-V* van de Asser-serie over de arbeidsovereenkomst c.a. 

Inschrijvingsformulier
Insolventie en Ondernemingsrecht in Myanmar of toch maar Nepal (zie cursus Vreemdelingenrecht)?
Uw achternaam
Uw voornam(en)
Uw roepnaam
E-mail adres
Telefoon
Geslacht
Geboortedatum

Mijn partner reist mee

Insolventie en Ondernemingsrecht in Myanmar of toch maar Nepal (zie cursus Vreemdelingenrecht)?

Reis datum

t/m

04-11-2021

14-11-2021

Cursus datum

t/m

06-11-2021

09-11-2021

Cursist : €
2950
2500
Partner : €
340
Eenpersoonskamer
255
Ballontour