Cursussen in Italie

Reis datum

t/m

25-04-2020

02-05-2020

Cursus datum

t/m

26-04-2020

01-05-2020

16

1700

Prijs cursus:

Inleiding

In de meivakantie, van zaterdag 25 april tot en met zaterdag 2 mei 2020 zullen vanaf zondag de 26e tot en met vrijdag 1 mei, een 2 - tal cursussen van 8 uur (8 PO-punten) worden georganiseerd in het resort Tuscany Farms in Saline di Volterra, gelegen in het hartje van Toscane: https://tuscanyforever.it

 

De cursus commuun strafrecht door mr Patrick van der Meij,  verbonden aan het kantoor Cleerdin-Hamer te Amsterdam.

De cursus jeugd zal alleen het strafdeel betreffen en wordt verzorgd door mr Rianne van der Hulst, als  advocaat verbonden aan Reynaerde Advocaten te Amsterdam.

In de cursusprijs zijn inbegrepen 16 PO – punten en een 4 –p apt.

De toeslag voor een 5 –p apt is € 100,- en voor een 6 – p apt. € 200,-.

Op aanvraag zijn er ook 7 - p , 8 - p en zelfs een 11 - p apt. beschikbaar

Tuscany Forever is uiteraard bereikbaar per auto en de dichtst bij zijnde luchthaven is Pisa.

 

De cursus begint met een welkomstborrel op zaterdagavond, de 25e, van 18.00 tot 19.30 en op maandag 28 april is er om 19.00 uur een gemeenschappelijk diner voor alle cursisten en aanhang/kinderen.

Cursus Inhoud

In het onderdeel Jeugdrecht zal worden ingegaan op actualiteiten en jurisprudentie jeugdrecht op het gebied van het strafrecht (8 PO)

 

In het onderdeel Commuun strafrecht actualiteiten en jurisprudentie (8 PO).

 

Programma

Het programma met cursustijden wordt tzt opgesteld aan de hand van de inschrijvingen

Cursus punten

Voor het volgen van de cursussen, ingevolge de Verordening op de Advocatuur, waarvoor u zich heeft ingeschreven, wordt per uur 1 PO-punt toegekend, aan de hand van de door u getekende presentielijst.

Voor ieder onderdeel, Actualiteiten Strafrecht en Jeugdrecht kan maximaal 8 PO-punten worden behaald.

Binnen 4 weken na terugkomst kunt u het, door de NOvA erkende, certificaat tegemoet zien, met daarop vermeld het aantal PO-punten dat u heeft behaald.

Docenten

Rianne van der Hulst is sinds 2008 werkzaam als advocaat in Amsterdam.

Zij heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en aan the University of British Columbia in Vancouver, Canada. 
Zij is werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie en als advocaat onroerend goed- en bouwrecht bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar een kantoor dat gespecialiseerd is in het strafrecht en is zij uitsluitend in het strafrecht werkzaam bij Reynaerde Advocaten.

Rianne is bestuurslid van de Vereniging voor Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA), juridisch adviseur van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam en lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA).

Zij is tevens beklagrechter en lid van de Commissie van Toezicht van PI Nieuwegein en als buitendocent strafrecht verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Rianne van der Hulst

Patrick van der Meij is sinds 1 augustus 2010 strafrechtadvocaat bij Cleerdin & Hamer en per 1 januari 2016 is hij als partner aan dat kantoor verbonden. Na zijn studie strafrecht aan de Universiteit van Leiden is hij als wetenschappelijk onderzoeker en docent in dienst getreden van het Instituut voor Strafrecht & Criminologie bij diezelfde universiteit. In februari 2010 is hij daar gepromoveerd op een omvangrijk onderzoek naar de verhouding tussen de procesdeelnemers in het strafrechtelijk vooronderzoek en de plaats die de advocaat met zijn cliënt inneemt in die procesfase. Gedurende zijn aanstelling aan de Universiteit is Patrick vier jaar lang als strafrechter werkzaam geweest. Hij geeft veel cursussen aan diverse Universiteit en opleidingsinstituten en publiceert vaak in juridische tijdschriften.

mr Patrick van der Meij

Inschrijvingsformulier
Cursussen in Italie
Uw achternaam
Uw voornam(en)
Uw roepnaam
E-mail adres
Telefoon
Geslacht
Geboortedatum

Mijn partner reist mee

Cursussen in Italie

Reis datum

t/m

25-04-2020

02-05-2020

Cursus datum

t/m

26-04-2020

01-05-2020

Cursist : €
1700
Partner : €
100
5 - persoons
200
6 - persoons