Cursussen in Hongarije in de meivakantie

Reis datum

t/m

02-05-2021

09-05-2021

Cursus datum

t/m

02-05-2021

06-05-2021

16

1700

Prijs cursus:

Inleiding

In de meivakantie, die in 2021 van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 mei zal duren, wordt vanaf zondag de 2e mei tot en met woensdag de 5e mei, een cursus straf- en/of jeugd(straf)- en/of personen- en familierecht georganiseerd in Hongarije en wel op het resort Villapark Várgesztes in Várgesztes https://www.villaparkhongarije.nl/met verblijf in 8 – persoons villas.

De cursus wordt gegeven door Monique van der Zouw voor het jeugdrecht, Geertje Tuinema voor het personen- en familierecht gedeelte en …. voor het strafrecht.

In de cursusprijs van € 1.700,- zijn inbegrepen, 16 PO – punten en 4 personen voor een villa.

Omdat een villa geschikt is voor 8 personen geldt een toeslag van € 165,- per persoon, ouder dan 11 jaar, indien de villa door meer dan 4 personen bewoont wordt.

Het Villapark is uiteraard bereikbaar per auto. Vanaf Utrecht ca 1.300 km en de dichtst bij zijnde luchthaven is Boedapest.

De cursus begint met een welkomstborrel op zaterdagavond, de 1e mei, vanaf 17.00 uur en op maandag 3 mei is er om 19.00 uur een gemeenschappelijk diner voor alle cursisten en aanhang/kinderen.

Cursus Inhoud

In de cursus Personen- en Familierecht zal worden ingegaan op het nieuwe huwelijksvermogensrecht en de financiele consequenties op het gebied van wonen, inkomen en pensioen (8 PO)

In het onderdeel Jeugdrecht zal worden ingegaan op actualiteiten en jurisprudentie jeugdrecht op het gebied van het strafrecht (8 PO)

In het onderdeel Commuun strafrecht actualiteiten en jurisprudentie (8 PO).

Programma
Cursus punten

Voor het volgen van de cursussen, ingevolge de Verordening op de Advocatuur, waarvoor u zich heeft ingeschreven, wordt per uur 1 PO-punt toegekend, aan de hand van de door u getekende presentielijst.

Voor ieder onderdeel, Actualiteiten Strafrecht, Personen- en Familierecht en Jeugdrecht, kan maximaal 8 PO-punten worden behaald.

U kunt per mail aangeven welk onderdelen en voor hoeveel uur u wilt volgen.

Binnen 4 weken na terugkomst kunt u het, door de NOvA erkende, certificaat tegemoet zien, met daarop vermeld het aantal PO-punten dat u heeft behaald.

Docenten

mr Monique van der Zouw

Monique van der Zouw is in 1986 als advocaat beëdigd en werkt sinds 1 april 2017 samen met Blaauw advocaten te Haarlem in een samenwerkingsverband. Zij is werkzaam in het familie- en jeugdrecht en strafrecht en staat sinds 2001 als mediator geregistreerd bij het MfN (voorheen NMI). Sedert 1 januari 2013 is zij rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam. Zij staat bij de rechtbank Haarlem ingeschreven als bijzonder curator en zij geeft cursussen op de gebieden van strafrecht mediation en jeugdrecht.

Geertje Tuinema

Geertje Tuinema startte in 2006 haar eigen bedrijf, waarin zij zich uitsluitend toelegt op de fiscale en financiële advisering bij echtscheiding.

Tot haar klantenkring behoren met name ondernemers en vermogende particulieren. In 2009 rondde zij haar opleiding tot mediator af en sindsdien is zij gecertificeerd MfN mediator.

In 2014 heeft Geertje een coachopleiding gevolgd.

Tevens is zij gespreksleider intervisie voor mediators van het MfN.

Geertje is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, de Federatie Financieel Planners, de Vereniging voor Collaborative Professionals en de Association of Divorce Financial Planners in de Verenigde Staten.

In de Verenigde Staten volgde zij tevens een opleiding in Financial Neutrality in Collaborative Cases.

Geertje geeft cursussen aan advocaten, accountants en fiscalisten.

Tevens geeft zij les aan de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Daarnaast heeft zij diverse publicaties op haar naam staan.

Inschrijvingsformulier
Cursussen in Hongarije in de meivakantie
Uw achternaam
Uw voornam(en)
Uw roepnaam
E-mail adres
Telefoon
Geslacht
Geboortedatum

Mijn partner reist mee

Cursussen in Hongarije in de meivakantie

Reis datum

t/m

02-05-2021

09-05-2021

Cursus datum

t/m

02-05-2021

06-05-2021

Cursist : €
1700
Partner : €
165
Iedere persoon boven de 4 en ouder dan 11