Cursus Strafrecht en Uit-/Overlevering in Iran

Reis datum

t/m

06-04-2022

16-04-2022

Cursus datum

t/m

09-04-2022

12-04-2022

0180539c687a2203ccc6f10b24171e3459307fc9

16

2950

Prijs cursus:

Inleiding

Van maandag 9 april tot en met donderdag 12 april 2022, zal in Esphahan de cursus Uit/Overlevering (4 uur) en Strafrecht (12 uur), waaronder Actualiteiten, worden georganiseerd.

De docenten zijn Robert Malewicz en Sander Janssen, beiden verbonden aan het kantoor Cleerdin-Hamer.

De gehele studiereis zal zijn van woensdag 6 april 2022, met vertrek vanuit Amsterdam naar Teheran, tot maandag 16 april, waarna vanuit Shiraz, via Teheran, wordt teruggevlogen naar Amsterdam.

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zal alsdan worden bekeken met welke maatschappij wordt gevlogen, waarschijnlijk Austrian, Lufthansa of Turkish.

Tijdens de reis zal worden verbleven in Teheran, Esphahan, Yazd en Shiraz, in 4 en 5 * hotels, waarbij de reis van Teheran tot Esphahan met de bus wordt uitgevoerd, de reis naar Yazd zo mogelijk met de trein, vanuit Yazd weer met de bus naar Shiraz en met een binnenlandse vlucht van Shiraz terug naar Teheran.

 De kosten, op basis van een 2-p kamer l/o, vlucht, economy class, inclusief belasting en tax, excursies, transfers en de helft van de maaltijden, bedragen € 2.950,- exclusief visumkosten. De kosten voor de partner zijn € 2.450,- . De toeslag voor een 1-p kamer is € 340,-.

Na aanmelding via de site krijgt u een Visa-form toegestuurd voor een uitnodiging en een Visa-application voor het visum.

Cursus Inhoud

Uit- en Overlevering, WETS en WOTS, praktische tips voor de internationale praktijk, actualiteiten strafrecht en nader in te vullen specifieke onderwerpen

Programma

Woensdag 6 april 2022 vertrek naar Teheran, aankomst in de avond, met transfer hotel .

Donderdag 7 in de ochtend bezoek Gholestan Palace, lunch in Darband, na de lunch bezoek aan de Nederlandse ambassade en diner bij Sam.

Zondag 8 vertrek om 8.30 met de bus naar Qom, lunch en door naar Esphehan, verblijf voor 4 nachten in Kowsar hotel, diner op eigen gelegenheid.

Maandag 9 van 8.30 – 13.00 cursus (4 uur), lunch en diner op eigen gelegenheid en om in de middag bezoek aan het Imam plein, de Imam moskee en de Sheikh Lotfollah.

Dinsdag 10 van 8.30 tot 16.00 uur cursus (6 uur) met lunch en diner bij Sara.

Woensdag 11 van 8.30 tot 13.00 uur cursus (4 uur), vrije middag en diner op eigen gelegenheid.

Donderdag 12 van 8.45 tot 11.00 cursus (2 uur), met de trein naar Yazd, lunch in de trein, transfer hotel Dad en bezoek aan o.a. de Zoroastrian Fire Tempel, diner op eigen gelegenheid.

Vrijdag 13 om 8.30 uur verzamelen en bezoek aan Jameh Mosque en aansluitend met de bus naar Shiraz, met lunch in de bus en bezoek aan Pasargad, met verblijf in Grand Hotel Shiraz, diner op eigen gelegenheid.

Zaterdag 14 naar Persepolis en Naqsh-e Rustam, gezamenlijke lunch en diner bij Arad.

Zondag 15 vrije dag, in de namiddag vlucht terug naar Teheran, bezoek Imam Khomeini moskee en de nachtvlucht naar Amsterdam

Maandag 16 in de ochtend aankomst op Schiphol

Partnerprogramma

Maandag bezoek aan de Jameh Mosque

Dinsdag tocht naar de Soffeh mountain

Woensdag naar het Armenian quarter

Donderdag bezoek aan Kakh-e-Chehel Sotun

Cursus punten

Voor het volgen van deze cursus kunnen, ingevolge de Verordening op de Advocatuur, voor het onderdeel Uit/Overlevering 4 PO-punten worden behaald, en voor het onderdeel Strafrecht/Actualiteiten 12 PO-punten.

Tijdens de cursus dient een presentielijst te worden ondertekend, bij aanvang en einde. Binnen 4 weken na terugkomst ontvangt u het certificaat van deelname aan de cursus.

Docenten
mr Robert Malewicz

mr Robert Malewicz

Robert Malewicz is sinds juli 2002 werkzaam als advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten te Amsterdam. Sinds januari 2011 is hij als partner aan het kantoor verbonden.

Mr. Malewicz houdt zich in zijn praktijk alleen bezig met strafzaken. Hij heeft veelvuldig verdachten bijgestaan die verdacht werden van geweldsmisdrijven, georganiseerde criminaliteit en overtreding van de Opiumwet. Ook voor de verdediging inzake financieel economische delicten  (fraude, witwassen en valsheid in geschrifte) kunt u bij mr. Malewicz terecht. Met succes stond hij verdachten bij in diverse grote “bouwfraude” zaken waarbij zijn cliënten werden beschuldigd van ambtelijke corruptie.

Hij treedt regelmatig op in grote complex strafzaken. Op dit moment staat hij samen met kantoorgenoot mr. S.L.J. Janssen één van de hoofdverdachten (Jessy R.) in het Amsterdamse liquidatieproces “Passage” bij. Ook is hij samen met mr. Janssen de advocaat van Willem Holleeder in de zaak Vandros. Samen met mw. mr. B. Roodveldt verdedigt hij de hoofdverdachte in de Endstra-zaak.

Mr. Malewicz is tevens gespecialiseerd in het internationale strafrecht (uitlevering, overlevering, WOTS en WETS).

mr Sander Janssen

mr Sander Janssen

Sander Janssen is sinds 2002 advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Hij heeft een volledig strafrechtelijke praktijk bestaande uit onder meer zware geweldzaken, fraude, georganiseerde (drugs-)criminaliteit en economische delicten. Sander is sinds 1 januari 2009 partner van de maatschap.

Voordat hij advocaat werd, was hij werkzaam als docent Strafrecht aan de Universiteit Leiden. Samen met mr. R. Malewicz schreef hij in de serie Boom Basics het deel Strafrecht.

Ook de laatste jaren heeft hij als advocaat een groot aantal artikelen in binnen- en buitenlandse vakbladen gepubliceerd.

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de European Criminal Bar Association (ECBA). 

Op 11 november 2013 promoveerde hij aan de Universiteit Leiden op het proefschrift ‘De kroongetuige in het Nederlandse strafproces.’


Inschrijvingsformulier
Cursus Strafrecht en Uit-/Overlevering in Iran
Uw achternaam
Uw voornam(en)
Uw roepnaam
E-mail adres
Telefoon
Geslacht
Geboortedatum

Mijn partner reist mee

Achternaam partner
Voornam(en) partner
Geslacht
Geboortedatum
Reiskosten partner:  €
2450

Cursus Strafrecht en Uit-/Overlevering in Iran

Reis datum

t/m

06-04-2022

16-04-2022

Cursus datum

t/m

09-04-2022

12-04-2022

Cursist : €
2950
2450
Partner : €
340
Eenpersoonskamer

Vul s.v.p. alle verplichte velden in het formulier. 
Voorbeeld waarde datum velden: 01-12-1972