Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Cursus Vreemdelingenrecht (in Colombia)

Cursusdata: 23 november 2018 t/m 26 november 2018
Reisdatum: 22 november 2018 t/m 02 december 2018
Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Kosten van deze cursus

Deelnemer Partner Eenpersoonskamer
€ 3.080 € 2.660 € 375

Informatie over deze cursus

Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 november vindt de cursus plaats in Bogota en Medellin, waarbij u 18 punten kunt behalen in het kader van de Verordening op de Advocatuur.
De cursus wordt gegeven door mrs. Shanna Rebergen en Marq Wijngaarden, beiden advocaat.
De gehele reisduur zal zijn van donderdag 22 november tot en met zondag 2 december.
De eerste 3 dagen zal worden verbleven in Bogota, daarna met het vliegtuig naar Medellin, met verblijf voor 3 nachten, om vervolgens door te vliegen naar Cartagena, voor een verblijf van 3 nachten in de Hyatt, of mogelijk vergelijkbare hotels
De kosten op basis van een economy ticket, 2-p kamer l/o, transfers, twee binnenlandse vluchten, excursies en de helft van de overige maaltijden, bedragen € 3.080,- voor de cursist en € 2.660,- voor de partner. De toeslag voor een 1-p kamer is € 375,-. De toeslag economy confort, indien mogelijk, en business-class op aanvraag.

Docenten

Shanna Rebergen advocaat te Arnhem

Marq Wijngaarden is sinds 1989 advocaat en gespecialiseerd in strafrecht en vreemdelingen- en asielrecht, en doet daarnaast bestuursrecht. Veel van zijn zaken hebben een grensoverschrijdend karakter: niet alleen in immigratiezaken, maar ook in straf- en bestuursrechtzaken. Daarnaast is hij lid van de specialistenverenigingen
van straf- en vreemdelingenadvocaten en geeft hij regelmatig cursussen aan advocaten, rechters en studenten.

Te behandelen onderwerpen

mr Shanna Rebergen neemt de onderdelen bewaring en een deel regulier voor haar rekening en mr Marq Wijngaarden zal het onderdeel asiel en ook een deel regulier verzorgen.

Punten Toekenning

Voor het volgen van deze cursus worden, ingevolge de Verordening op de Vakbekwaamheid, 18 punten toegekend en wel 6 voor het onderdeel regulier vreemdelingenrecht, 4 punten voor de bewaring en 8 voor het volgen van het onderdeel asiel.

Cursusprogramma

Donderdag 22 november om 10.50 uur vertrek vanaf Schiphol, met waarschijnlijk KLM. Aankomst Bogota om 14.00 uur, transfer naar hotel voor 3 nachten, de stad in, borrel en diner/buffet.

Vrijdag om 8.30 uur cursus tot 13.30 (4,5 uur), lunch, waarna op de fiets een tour door de stad. Naast de vele pleinen, kerken, musea, typische buurten en andere bezienswaardigheden, bezoek aan een koffiebranderij. Onderweg wordt u bijgepraat over het (soms gewelddadige) verleden van de stad en aanschouwt u de vele graffiti-art. Gids in het Engels en diner op eigen gelegenheid

Zaterdag om 8.30 uur cursus tot 13.30 (4,5 uur) en een vrije middag.
Om 20.00 uur verzamelen voor een locaal diner.

Zondag om 8.30 cursus tot 13.30 (4,5 uur), na de lunch transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Medellin, met 3 nachten verblijf in Four Points Sheraton en diner op eigen gelegenheid.

Maandag om 8.30 cursus tot 113.30 (4,5 uur) en een vrije middag.

Dinsdag een vrije dag 

Woensdag  in de ochtend verzamelen voor een excursie naar El Peñol voor de beklimming van deze imposante monoliet. Ergens lunchen en in de middag bezoek aan het kleurrijke en traditionele dorpje Guatapé, waarna wij worden afgezet op de luchthaven van Medellin voor de vlucht naar Cartagena, met verblijf aldaar gedurende 3 nachten

Donderdag 
om 10.00 uur verzamelen voor een stadstour, met bezoeken aan het Fort van San Felipe en het Klooster van La Popa. De eerstgenoemde was de grootste militaire constructie ooit gebouwd door de Spanjaarden buiten Spanje, terwijl de laatstgenoemde een fantastisch uitzicht biedt over de stad en de baai. Aansluitend is er een wandeltour van ongeveer twee uur door het ommuurde koloniale centrum om de prachtigste huisjes, straatjes, pleintjes, parken en kerken te ontdekken die de onmiskenbare geur van magisch realisme met zich meedragen. Gids in het Engels en lunch op eigen gelegenheid. Om 20.00 uur verzamelen voor diner.

Vrijdag om 10.00 uur verzamelen voor een bezoek aan de witte stranden en blauwe zee bij de koraalriffen van de Rosario-eilanden. In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de haven gebracht om per speedboot naar één van de eilanden te gaan. Hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals het krijgen van een massage, snorkelen, duiken of geniet simpelweg van het strand en de zee. Typische lunch inbegrepen en diner op eigen gelegenheid.

Zaterdag vrije dag en om 18.05 vertrek naar Amsterdam

Zondag 2 december om 10.45 aankomst in Amsterdam

Contactgegevens

Als u meer wilt weten over deze cursussen dan kunt u altijd contact opnemen met: mr Lauk Woltring

 

Copyright 2011 Woltring Cursusen  |  DESIGN & CMS BY CREATIVE CLUB