Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Cursus Insolventie- en ondernemingsrecht (in Colombia)

Cursusdata: 26 januari 2019 t/m 30 januari 2019
Reisdatum: 25 januari 2019 t/m 04 februari 2019
Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Kosten van deze cursus

Deelnemer Partner Eenpersoonskamer
€ 3.080 € 2.660 € 420

Informatie over deze cursus

Cursus Insolventie- en ondernemingsrecht in Colombia
Inschrijving tot 1 november 2018
Van zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 januari vindt de cursus plaats in Bogota en Cali, waarbij u 18 punten kunt behalen in het kader van de Verordening op de Advocatuur.
De cursus wordt gegeven door prof. Gerard van Solinge en mr dr Ben Schuijling De gehele reisduur zal zijn van vrijdag 25 januari tot en met maandag 4 februari 2019.
De eerste 2 dagen zal worden verbleven in Bogota in hotel Atton 93.
Daarna met het vliegtuig naar Cali, met verblijf (2 nachten) in hotel Four Points by Sheraton, om vervolgens met de bus door te reizen naar Armenia, voor een verblijf van 2 nachten in Allure Cafe Mocawa Resort, waarna per vliegtuig wordt gevlogen vanuit Armenia naar Cartagena met verblijf (3 nachten) in hotel Estelar Cartagena de Indias of mogelijk vergelijkbare hotels.
Het partnerprogramma zal ik nog nader invullen.
De kosten op basis van een economy ticket, 2-p kamer l/o, transfers, twee binnenlandse vluchten, excursies en de helft van de overige maaltijden, bedragen € 3.080,- voor de cursist en € 2.660,- voor de partner. De toeslag voor een 1-p kamer is € 420,-. De toeslag economy comfort, indien mogelijk, en business-class op aanvraag.

Docenten

Prof. mr Gerard van Solinge
- Hoogleraar Ondernemingsrecht Radboud Universiteit Nijmegen
- Advocaat, Allen & Overy LLP, Amsterdam 
- Lid Raad van Commissarissen, Rabobank Rijk van Nijmegen
- Hoofdredacteur van het tijdschrift Ondernemingsrecht, uitgave van Wolters Kluwer (per 1 januari 2017)
- Auteur Asser Serie 
- Adviserend lid van de Vaste commissie vennootschapsrecht, ministerie van Justitie, Curacao
- Lid Commissie vennootschapsrecht, ministerie van Veiligheid en Justitie, Nederland
- Lid Commissie Kapitaalmarkt, Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Mr dr Ben Schuijling
- Directeur van het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht
- Universitair hoofddocent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit
- Kernredacteur van JOR
- Adviseert op het terrein van financiering, zekerheden en insolventie
- Van 2008 tot 2015 als adviseur verbonden aan de financierings- praktijk van het advocatenkantoor Clifford Chance in Amsterdam
- In 2016 promotie op het proefschrift ‘Levering en verpanding van toekomstige goederen’.

Punten Toekenning

Voor het volgen van deze cursus worden, ingevolge de Verordening op de Advocatuur, maximaal 18 punten toegekend, aan de hand van de door u getekende presentielijst.
Voor vertrek wordt het cursusmateriaal per mail toegezonden.
Binnen 4 weken na terugkomst kunt u het, door de NOvA erkende, certificaat tegemoet zien, met daarop vermeld het aantal PO-punten dat u heeft behaald.

Cursusprogramma

Vrijdag 25 januari om 9.30 uur vertrek vanaf Schiphol, met KLM. Aankomst Bogota om 14.25 uur, transfer naar hotel Atton93 voor 2 nachten, de stad in, borrel en diner/buffet.

Zaterdag om 8.30 uur cursus tot 13.30 (4,5 uur), lunch, waarna op de fiets een tour door de stad. Naast de vele pleinen, kerken, musea, typische buurten en andere bezienswaardigheden, bezoek aan een koffiebranderij. Onderweg wordt u bijgepraat over het (soms gewelddadige) verleden van de stad en aanschouwt u de vele graffiti-art. Gids in het Engels en diner op eigen gelegenheid

Op alle dagen dat er cursus is, is er een nader in te vullen partnerprogram.

Zondag om 8.30 uur cursus tot 13.30 (4,5 uur) en in de middag transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Santiago de Cali, wereldhoofdstad van de salsamuziek met verblijf in hotel Four Points by Sheraton (2 nachten).
Om 20.00 uur verzamelen voor een local diner.

Maandag om 8.30 cursus tot 13.30 (4,5 uur), waarna een vrije dag met diner op eigen gelegenheid.

Dinsdag om 8.30 cursus tot 13.30 (4,5 uur), lunch, en na de lunch vertrek met de bus naar het zogenaamde “Koffiecultuurlandschap”, dat door UNESCO is vastgesteld als menselijk erfgoed, met verblijf voor 2 nachten in Mocawa Plaza Hotel in Armenia, diner op eigen gelegenheid.

Woensdag na het ontbijt bezoek aan de Cocora-vallei en Salento met lunch; diner op eigen gelegenheid.

Donderdag in de ochtend uitchecken, naar het vliegveld van Armenia voor een binnenlandse vlucht naar Cartagena, met verblijf in hotel Estelar Cartagena de Indias (3 nachten).

Vrijdag om 10.00 uur verzamelen voor een stadstour, met bezoeken aan het Fort van San Felipe en het Klooster van La Popa.
Aansluitend is er een wandeltour van ongeveer twee uur door het ommuurde koloniale centrum om de prachtigste huisjes, straatjes, pleintjes, parken en kerken te ontdekken, die de onmiskenbare geur van magisch realisme met zich meedragen en de middag vrij.

Zaterdag om 10.00 uur verzamelen voor een bezoek aan de witte stranden en blauwe zee bij de koraalriffen van de Rosario-eilanden. In de ochtend worden we bij het hotel opgehaald en naar de haven gebracht om per speedboot naar één van de eilanden te gaan. Hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals het krijgen van een massage, snorkelen, duiken of geniet simpelweg van het strand en de zee. Typische lunch inbegrepen en diner op eigen gelegenheid.

Zondag vrije dag en om 18.40 vertrek naar Amsterdam

Maandag 4 februari om 10.10 aankomst in Amsterdam

Contactgegevens

Als u meer wilt weten over deze cursussen dan kunt u altijd contact opnemen met: mr Lauk Woltring

 

Copyright 2011 Woltring Cursusen  |  DESIGN & CMS BY CREATIVE CLUB