Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Cursus Personen- en Familierecht 2017 Suriname (in Suriname)

Cursusdata: 28 mei 2017 t/m 31 mei 2017
Reisdatum: 26 mei 2017 t/m 04 juni 2017
Woltringcursus Advocatuur Cursus - Orde van advocaten - 18 PO punten

Kosten van deze cursus

Deelnemer Partner 1p kamer KLM comfort class KLM business class
€ 2.650 € 2.220 € 300 € 290 € 1.100

Informatie over deze cursus

Van zondag 28 mei tot en met woensdag 31 mei 2017 zal in Bergendal en in Paramaribo op verschillende plaatsen een cursus personen- en familierecht worden gegeven voor de duur van 18 uren.

De cursus wordt gegeven door Annette van Riemsdijk en Geertje Tuinema. Onder het kopje cursusinhoud staan de onderwerpen genoemd. 

De gehele studiereis is van vrijdag 26 mei tot en met zondag 4 juni.

Tijdens de cursus-uren is er een partner-program.

De kosten, op basis van een 2-p kamer l/o, vlucht KLM, economy class (comfort toeslag € 290,- en bc € 1.100,-), excursies, transfers en de helft van de maaltijden, bedragen € 2.650,- (deels btw belast), exclusief toeristenkaart, verkrijgbaar op Schiphol. 

De kosten voor de partner bedragen € 2.220,-  en de toeslag voor een 1-p kamer is € 300,-.


Docenten

Geertje Tuinema startte in 2006 haar eigen bedrijf, waarin zij zich uitsluitend toelegt op de fiscale en financiële advisering bij echtscheiding. Tot haar klantenkring behoren met name ondernemers en vermogende particulieren.
In 2009 rondde zij haar opleiding tot mediator af en sindsdien is zij gecertificeerd MfN mediator. In 2014 heeft Geertje een coachopleiding gevolgd. Tevens is zij gespreksleider intervisie voor mediators van het MfN.

Geertje is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, de Federatie Financieel Planners, de Vereniging voor Collaborative Professionals en de Association of Divorce Financial Planners in de Verenigde Staten.

In de Verenigde Staten volgde zij tevens een opleiding in Financial Neutrality in Collaborative Cases.

Geertje geeft cursussen aan advocaten, accountants en fiscalisten.
Tevens geeft zij les aan de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
Daarnaast heeft zij diverse publicaties op haar naam staan.

Annette van Riemsdijk  is advocaat te Bilthoven. Zij heeft het boek Scheiden in Nederland geschreven. Van Riemsdijk is rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Gelderland, mediator NMI en vice-voorzitter van het bestuur van de raad van Advies van het NMI en mediator bij de door haar opgerichte Stichting Nalatenschaps Mediation

Te behandelen onderwerpen

In de cursus Personen- en Familierecht zal worden ingegaan op het nieuwe huwelijkvermogensrecht en de financiele consequenties op het gebied van wonen, inkomen en pensioen. 

Punten Toekenning

Voor het volgen van deze cursus worden, ingevolge de Verordening en de Regeling op de Advocatuur, 18 punten toegekend. Voor vertrek wordt u de cursus map toegezonden. Tijdens de cursus zal voor ieder dagdeel een presentielijst getekend dienen te worden.

Aan het eind van de cursus dient u voorts een evaluatieformulier in te vullen en ontvangt u binnen 4 weken na beëindiging van de cursus het certificaat van deelneming waarin opgenomen het puntenaantal voor de door u gevolgde uren.

Cursusprogramma

Vrijdag 26 mei 2017:
Om 12.25 vertrek vanaf Schiphol (KL 713) en om 18.10 aankomst Zanderij met een transfer naar Bergendal Eco Resort, waarna borrel en diner.

Zaterdag:
Cursus van 8.30 tot 13.00 en van 16.30 tot 19.00 uur (6 uur).
De partners gaan in de ochtend met een kayak de rivier op.
Na de lunch wat hangmateren of iets ondernemen in het activity center.

Zondag:
Cursus 8.30 tot 13.00 en van 16.30 uur tot 19.00 uur (6 uur).
De partners gaan met een koreaal de rivier op en bezoeken enkele dorpjes.
Na de lunch weer hangmateren of iets anders ondernemen.

Maandag:
De ochtend is vrij te besteden. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen in Berg en Dal. Zie de website www.bergendalressort.com
Na de lunch is het vertrek naar Paramaribo, hotel Torarica.

Dinsdag:
Om 08.30 verzamelen voor vertrek naar de Anton de Kom Universiteit alwaar tot 13.00 uur cursus wordt gegeven met aansluitend broodjes (4 uur).
Na de lunch een bezoek aan de Nationale Assemblee en `s middags vrij.
Om 18.30 uur verzamelen in de lobby van het hotel voor een bbq op de golfclub van Paramaribo.

Woensdag:
Om 11.30 uur verzamelen om met een koreaal de Suriname rivier op te varen, lunch bij het kindertehuis Leliendaal en dolfijnen spottend weer terug naar de stad. ’s Avonds diner op eigen gelegenheid. 

Donderdag:
In de ochtend bezoek aan de rechtbank, verder een vrije dag en om 17.45 uur verzamelen, om om 18.00 uur 2 uur cursus te volgen, tezamen met de Stichting Juridische samenwerking Suriname Nederland, en aansluitend een gezamenlijke maaltijd met de leden van de Stichting bij de plaatselijke Chinees, Chi Min.

Vrijdag:
Vrije dag en om 16.30 vertrek naar de luchthaven

Zaterdag:
Om 9.20 weer in het land.


Contactgegevens

Als u meer wilt weten over deze cursussen dan kunt u altijd contact opnemen met: mr Lauk Woltring

 

Copyright 2011 Woltring Cursusen  |  DESIGN & CMS BY CREATIVE CLUB